Caribische Bowl met Bakbanaan - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Lees Verder

Paashaasjes van Croissantdeeg - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Leg het croissantdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop de eieren, melk, suiker, kaneel, vanille extract en zout in een kom. Giet het mengsel over het croissantdeeg en verdeel het gelijkmatig. Bestrijk het deeg met de gesmolten boter. Bestrooi het deeg met de gemalen noten, gedroogd fruit en verse vruchten. Bak de paashaasjes gedurende 20-25 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Gezonde Kapsalon van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak deze in een koekenpan met olijfolie. Voeg de ui, paprika en champignons toe en bak deze ook mee. Voeg de kruiden, tomatenpuree, azijn, honing, sojasaus, Worcestersaus, mosterd, mayonaise, ketchup, olijfolie, balsamicoazijn, olijven, pijnboompitten, geraspte kaas, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

Broodje met Speklap van de BBQ - Recept van Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Meng de olijfolie, boter, mosterd, honing, azijn, ketchup, Worcestershire saus, knoflookpoeder, paprikapoeder, uienpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de speklapjes toe en meng goed. Leg de speklapjes op de BBQ en bak ze gedurende 5-7 minuten per kant, of totdat ze gaar zijn. Haal de speklapjes van de BBQ en leg ze op de broodjes. Serveer direct.

Knakworst Mummies - Een lekker en eenvoudig recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 6 stukken. Leg de knakworstjes op het bladerdeeg en vouw de stukken bladerdeeg om de knakworstjes heen. Klop het ei los met de melk en bestrijk de knakworst mummies hiermee. Bestrijk de knakworst mummies vervolgens met de mosterd, ketchup en geraspte kaas. Bak de knakworst mummies in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Foe Yong Hai - Een traditionele Chinese omelet

Begin met het wassen en snijden van de groenten en kip. Meng de groenten en kip met de sojasaus, sesamolie, suiker en zout. Zet deze ingrediënten apart.

Broccoli Munt Soep - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de broccoli toe en bak nog een paar minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg het zout en peper toe en laat de soep 10 minuten koken. Voeg de munt en peterselie toe en laat nog 5 minuten koken. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde massa. Serveer de soep met wat extra munt en peterselie.

Bladerdeeg Cups met Avocado - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 12 stukken. Vet een muffinvorm in met wat olijfolie en leg de stukken bladerdeeg erin. Bak de bladerdeeg cups in de oven gedurende 10 minuten.

Salade met Appel en Brie - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten