Wrap Rolletjes met Serranoham - Een recept van Anna Meyer

Meng de mayonaise, zure room, peterselie, koriander, selderij, knoflook, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer goed om alles te combineren. Voeg de komkommer en rode ui toe en roer nogmaals goed om alles te combineren.

Lees Verder

Pannenkoek met Kaas en Spek - Recept van Anna Meyer

Begin met het kloppen van de eieren in een kom. Voeg de melk toe en meng goed. Voeg vervolgens de bloem, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag. Voeg de boter toe en meng goed. Voeg de geraspte kaas en gebakken spek toe en meng goed.

Curry met Aardappel en Kip - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten tot deze zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed. Voeg de kokosmelk toe en roer goed. Voeg de aardappelen toe en roer goed. Breng aan de kook en laat het 10 minuten koken. Voeg de kip toe en roer goed. Laat het nog 10 minuten koken. Voeg de gehakte koriander toe en roer goed. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met rijst of naanbrood.

Teriyakisaus zelf maken - recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze teriyakisaus is ongeveer 10 minuten.

Orzo met Groenten Ratatouille - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de courgette, paprika en tomatenblokjes toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de Italiaanse kruiden toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de orzo toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal 15 minuten in de oven.

Speculaasmousse - Een heerlijke Nederlandse traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verkruimel de speculaas en vermeng deze met de suiker, kaneel en boter. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 10 minuten. Laat het afkoelen.

Zoete Aardappel Sandwich met Zalm - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de zoete aardappels in de oven gedurende 15 minuten.

Couscous met Kip - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Breng de kippenbouillon aan de kook in een pan. Voeg de couscous toe en kook het gedurende 5 minuten. Haal de pan van het vuur en laat het 5 minuten staan. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui gedurende 5 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg de kip toe en bak het gedurende 5 minuten. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut. Voeg het citroensap toe en bak nog 1 minuut. Voeg de couscous toe en bak het gedurende 5 minuten. Voeg de peterselie toe en bak nog 1 minuut. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het gedurende 10 minuten in de oven.

Salade met Avocado - Een heerlijke salade met een verrassende smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de avocado's en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de rode ui in kleine stukjes. Pers de limoen uit en voeg de olijfolie, zout en peper toe. Meng de koriander, peterselie, selderij, knoflook en pijnboompitten door elkaar. Voeg de avocado en rode ui toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de salade met avocado warm of koud.