Pasteitjes met stoofvlees - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het runderstoofvlees toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, Worcestersaus, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de tomatenblokjes en kidneybonen toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Lees Verder

Paella Kroketjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de kipfilet, chorizo, uien, knoflook en paprika's in kleine stukjes. Meng de olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder en zout in een kom.

Spaghettitaart - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de spaghetti toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de geraspte kaas toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de paneermeel toe en meng alles goed door elkaar. Vet een ovenschaal in met olijfolie en verdeel het spaghetti-mengsel over de ovenschaal. Bak de Spaghettitaart in de oven gedurende 25 minuten. Serveer de Spaghettitaart met een salade.

Paasbrood Vlecht - Een Heerlijke Traditionele Paasgerecht

Begin met het mengen van de bloem, suiker, zout en gist in een kom. Voeg de boter, eieren en melk toe en kneed het deeg tot het glad is. Laat het deeg dan een uur rusten. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Stamppot met paprika - een heerlijke winterse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de paprika's, ui en knoflook in kleine stukjes. Verdeel de aardappelen, paprika's, ui en knoflook over een ovenschaal. Voeg de olijfolie, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Kip Shoarma Bowl - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Kip Shoarma Bowl is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een gezonde en smakelijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen. Met deze stap-voor-stap recept kun je deze maaltijd gemakkelijk thuis maken. Volg deze eenvoudige stappen en geniet van een heerlijke maaltijd.

Pompoen Kaneelbroodjes - Een Heerlijk Recept

Pompoen kaneelbroodjes zijn een heerlijk en gezond ontbijt of snack. Deze broodjes zijn gemaakt met pompoenpuree, kaneel en andere smaakmakers. Ze zijn perfect voor een gezond ontbijt of snack. Met dit recept kun je gemakkelijk een heerlijke portie pompoen kaneelbroodjes maken.

Gevulde Champignons met Paprika - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de champignons en verwijder de steel. Snijd de uien en knoflook fijn. Snijd de paprika's in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de champignons toe en bak nog een paar minuten. Verdeel het mengsel over de champignons en leg ze in een ovenschaal. Bak de champignons in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de gevulde champignons met paprika met wat rijst of aardappelen.

Toetje van Kletskoppen met Ijs - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Leg de kletskoppen in een ovenschaal en strooi er de suiker, kaneel en boter overheen. Bak de kletskoppen in de oven gedurende 15 minuten.