Acai Bowl Recept - Maak deze heerlijke Acai Bowl met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snij de banaan in plakjes en leg de plakjes op een bakplaat. Bak de banaanplakjes in de oven gedurende 10 minuten. Laat de banaanplakjes afkoelen.

Lees Verder

Pizza Calzone met Tonijn - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Meng de bloem, bakpoeder, olijfolie en zout in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad is. Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en rol het uit tot twee ronde plakken. Leg de plakken op een met bloem bestoven bakplaat.

Poire Belle Helene - Een klassieke Franse dessert recept

Doe de suiker, water, citroensap en cognac in een pan en breng aan de kook. Voeg de peren toe en laat 10 minuten koken. Laat de peren afkoelen in de pan.

Vegetarische Champignon Balletjes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de champignons in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de champignons in de pan totdat ze zacht zijn. Voeg de peterselie, basilicum, paneermeel, ei, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Maak balletjes van het mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 15-20 minuten. Serveer de balletjes met een salade of groente.

Pizza Rolletjes - Een Heerlijke Snack voor elke Gelegenheid

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het pizza deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd de salami en paprika in kleine stukjes en verdeel deze over het deeg. Bestrooi de kaas over het deeg. Rol het deeg op en snijd het in plakjes van ongeveer 2 cm dik. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de plakjes met de olijfolie en bestrooi met de oregano, basilicum, knoflookpoeder, paprikapoeder en zout. Bak de pizza rolletjes in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Panzanella met Groene Asperges - Een Heerlijke Italiaanse Salade

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd het oude brood in kleine blokjes en leg deze op een bakplaat. Bak het brood in de oven gedurende 10-15 minuten tot het goudbruin is. Laat het brood afkoelen.

Snelle Hartjes Koffiebroodjes van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het deeg met je handen tot het een korrelig deeg wordt. Voeg het ei, de melk, het koffiepoeder en het vanille extract toe en kneed het deeg tot een glad deeg.

Varkenshaas met Spek en Ricotta - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg vervolgens de spekjes toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de tijm, rozemarijn, oregano en paprikapoeder toe en bak nog 1 minuut. Voeg de ricotta toe en roer goed door. Verdeel het mengsel over de varkenshaasjes en zet de ovenschaal in de oven. Bak de varkenshaasjes gedurende 20 minuten. Serveer de varkenshaasjes met een salade of aardappelpuree.

Franse Uiensoep - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook op middelhoog vuur gedurende 5 minuten, of totdat de uien zacht zijn. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken.