Vitello Tonnato - Een klassieke Italiaanse schotel

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Leg het kalfsvlees in een ovenschaal en bestrijk het met olijfolie. Voeg de knoflook, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Bak het kalfsvlees in de oven gedurende 45 minuten. Laat het vlees afkoelen.

Lees Verder

Pannenkoeken met Peer en Geitenkaas - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het geheel tot een glad beslag. Schil de peer en snijd deze in kleine stukjes. Voeg de peerstukjes toe aan het beslag en meng het geheel goed door elkaar. Verdeel het beslag over een ingevette bakplaat en verdeel de geitenkaas erover. Bak de pannenkoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Serveer de pannenkoeken met peer en geitenkaas warm.

Thaise Noedelsoep met Visballetjes - Anna Meyer

Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en spoel ze af met koud water. Zet de noedels apart.

Kapsalon Hawaï - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelblokjes in een pan met water en zout in ongeveer 10 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.

Mini Tarte Tatin met Mango - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Verdeel de mango blokjes in de ovenschaal. Bestrooi met suiker, boter en kaneel. Leg het bladerdeeg over de mango en druk de randen aan. Bak de tarte tatin in de oven gedurende 20 minuten. Laat afkoelen en serveer.

Snelle Mega Cinnamon Roll - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een bakplaat in met boter of olie.

Apple Crumble Cheesecakejes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de boter, suiker, kaneel, bloem en appelmoes. Verdeel het mengsel over de bodem van een bakvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Geroosterde kikkererwten - een heerlijke en gezonde snack

Kooktijd: 20-25 minuten

Recept voor Stoofperen Cheesecake Trifle

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Verkruimel de koekjes en verdeel ze over de bodem van de ovenschaal. Smelt de boter en giet het over de koekjes. Bak de koekjes in de oven gedurende 10 minuten. Laat de koekjes afkoelen.