Curry met Spruitjes - Een heerlijke vegetarische maaltijd

In deze blogpost laten we je zien hoe je deze heerlijke maaltijd kunt bereiden. We geven je een lijst met ingrediënten en stap-voor-stap instructies, zodat je deze maaltijd gemakkelijk thuis kunt maken. We geven je ook enkele tips om de maaltijd nog lekkerder te maken.

Lees Verder

Snelle carpaccio van serranoham - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de serranoham op een bakplaat en bestrijk met de olijfolie. Bak de serranoham in de oven gedurende 10 minuten.

Patatas Bravas - Een authentieke Spaanse Tapas Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer 2 cm. Leg de aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie. Bestrooi de aardappelblokjes met het paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Bak de aardappelblokjes in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

Pompoen Chili Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olie in een grote pan en voeg de ui toe. Bak de ui totdat deze glazig is. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten. Voeg vervolgens de kruiden toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, maïs, pompoenpuree en het water toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Proef en voeg eventueel nog wat zout toe. Serveer de chili met rijst of tortillachips.

Appels in Spek van de BBQ - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Het klaarmaken van dit gerecht duurt ongeveer 30 minuten.

Gezonde Tonijnsalade Recept - Anna Meyer

Doe de tonijn in een kom en voeg de komkommer, ui, tomaten, olijfolie, citroensap, mosterd, bieslook, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar. Laat de salade minstens 15 minuten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken. Serveer de salade op een bedje van sla of op een toastje.

Geroosterde kikkererwten - een heerlijke en gezonde snack

Kooktijd: 20-25 minuten

Pompoen Kaneelbroodjes - Een Heerlijk Recept

Pompoen kaneelbroodjes zijn een heerlijk en gezond ontbijt of snack. Deze broodjes zijn gemaakt met pompoenpuree, kaneel en andere smaakmakers. Ze zijn perfect voor een gezond ontbijt of snack. Met dit recept kun je gemakkelijk een heerlijke portie pompoen kaneelbroodjes maken.

Witte Asperges met Serranoham - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de asperges en snijd de uiteinden eraf. Leg de asperges op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, citroensap, knoflook, peper en zout. Bak de asperges in de oven gedurende 15 minuten.