Glutenvrije Cheesecake - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een springvorm met bakpapier. Verkruimel de koekjes en meng deze met de gesmolten boter. Druk het mengsel in de springvorm en bak de bodem 10 minuten in de oven. Laat de bodem afkoelen.

Lees Verder

Frisse Salade met Gegrilde Kip en Perzik - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kippenborstfilets op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi de kip met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de kip in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kip gaar is. Laat de kip afkoelen en snijd deze in plakjes.

Millionaire's Shortbread - Een recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een steelpan en voeg de bloem en suiker toe. Roer het mengsel goed door elkaar en verdeel het over een bakplaat. Bak het biscuitlaagje in de oven gedurende 20 minuten. Laat het biscuitlaagje afkoelen.

Gezonde Quiche met Spinazie - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Quesadilla's met rode biet en boerenkool - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C).

Wrap Kip Teriyaki - Een heerlijke Japanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de teriyaki saus. Bak de kipfilets in de oven gedurende 15 minuten. Haal de kip uit de oven en laat afkoelen.

Recept voor Bokkenpootjes Tiramisu | Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en meng deze met het amandelmeel. Voeg de suiker toe en meng het geheel goed. Verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal en bak het in de oven voor 15 minuten. Laat het afkoelen.

Gevulde Champignons met Paprika - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de champignons en verwijder de steel. Snijd de uien en knoflook fijn. Snijd de paprika's in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de champignons toe en bak nog een paar minuten. Verdeel het mengsel over de champignons en leg ze in een ovenschaal. Bak de champignons in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de gevulde champignons met paprika met wat rijst of aardappelen.

Chocolade Brownie Wafels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe en meng goed. Voeg de bloem, bakpoeder en vanille extract toe en meng tot een glad beslag.