Begin met het koken van de linzen. Breng een pan met water aan de kook en voeg de linzen toe. Kook de linzen gedurende 15-20 minuten totdat ze gaar zijn. Giet de linzen af en laat ze afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, ei, speculaaskruiden en bakpoeder in een kom. Kneed het deeg goed door. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in vierkanten van ongeveer 10 cm. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een lepel amandelspijs. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Bak de speculaaskoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de speculaaskoeken afkoelen op een rooster.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze lichtbruin zijn. Voeg de kip toe en bak deze totdat deze gaar is. Voeg de mascarpone, kippenbouillon, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Garneer met de verse peterselie en serveer direct.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de sperziebonen in kleine stukjes en leg ze op een bakplaat. Voeg de paprika's, ui en knoflook toe en besprenkel met olijfolie. Rooster de groenten in de oven gedurende 15 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg eventueel wat extra kruiden toe naar smaak.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi ze met komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 20 minuten.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!