Salade met Meloen en Ham - Een heerlijke combinatie

Begin met het snijden van de meloen in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de ham toe. Bak de ham goudbruin en voeg de meloen toe. Bak de meloen en ham samen voor ongeveer 5 minuten. Voeg de balsamicoazijn, honing, gehakte peterselie, zout en peper toe en roer goed door. Laat de salade afkoelen en serveer.

Lees Verder

Recept voor Frozen Yoghurt met Aardbeien

Begin met het wassen van de aardbeien en snijd ze in kleine stukjes. Doe de yoghurt, honing en vanille-extract in een kom en meng alles goed. Voeg de aardbeien toe en meng alles nogmaals goed.

Salade met Falafel en Mango - Een heerlijke combinatie!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mango, rode ui, rode paprika en komkommer in kleine stukjes. Meng de olijfolie, citroensap, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de stukjes mango, rode ui, rode paprika en komkommer toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel de salade over twee borden en leg de gebakken falafel erop. Serveer de salade meteen.

Crêpes met Appel - Een Heerlijk Recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de crêpebeslag. Doe de bloem, eieren, melk, suiker en boter in een kom en mix het tot een glad beslag. Laat het beslag een half uur rusten.

Lactosevrije Pannenkoeken Zonder Melk - Recept van Anna Meyer

Begin met het kloppen van de eieren in een kom. Voeg de olijfolie, suiker, bakpoeder, zout, bloem en water toe en mix alles goed. Laat het mengsel een paar minuten staan.

Lactosevrije Quiche met Aubergine - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Vet een quichevorm in met olijfolie. Leg de plakjes aubergine in de vorm en bestrijk ze met olijfolie. Bak de aubergine in de oven gedurende 15 minuten. Haal de aubergine uit de oven en laat afkoelen.

Brownies met zoete aardappel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter en bestuif met bloem.

Stroopwafelcake - Een heerlijke taart met een knapperige korst

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pannetje en laat afkoelen. Breek de stroopwafels in kleine stukjes en doe deze in een kom. Voeg de suiker, eieren, bloem en melk toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de gesmolten boter toe en meng alles goed door elkaar. Vet een taartvorm in en giet het beslag in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer.

Licor 43 met Passievrucht - Een heerlijke cocktail maken

Begin met het maken van de suikersiroop. Doe de suiker in een kom en voeg wat warm water toe. Roer totdat de suiker is opgelost. Laat de siroop afkoelen.