Andijviestamppot met gerookte kip - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de andijvie en snijd deze in dunne reepjes. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de andijvie toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de gerookte kip toe en bak deze nog 5 minuten mee. Voeg de boter toe en laat deze smelten. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en roer goed. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken. Voeg de mosterd, peterselie, zout en peper toe en roer goed. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de andijviestamppot met gerookte kip in 25 minuten gaar. Serveer de andijviestamppot met gerookte kip met een frisse salade.

Lees Verder

Salade met Gebakken Champignons - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Klaar in slechts 30 minuten.

Marokkaanse Quinoa Salade - Een heerlijke, gezonde maaltijd

Volg onze stap-voor-stap instructies en geniet van deze smaakvolle salade. De Marokkaanse Quinoa Salade is een geweldige optie voor een gezonde lunch of diner. De salade is ook een geweldige manier om je maaltijd af te wisselen en je eetgewoonten te veranderen.

Zelfgemaakte Pastasaus - Een recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Serveer de saus over de gekookte pasta.

Krokante Gepaneerde Garnalen met Dip - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Mini Pizza Gezichtjes - Een lekker recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Rol het pizza-deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak. Snijd het deeg in kleine rondjes met een glas of een koekjesvorm. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Hollands Pannetje met Jachtsaus - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, Worcestersaus, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de jachtsaus toe en roer goed door. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

Mallorcaanse Tumbet - Een authentieke recept uit Mallorca

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines, courgettes, tomaten en uien in plakjes. Doe de plakjes in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de Tumbet gedurende 30 minuten.

Recept voor Bechamelsaus - Klaar in 10 Minuten

Verwarm de melk in een pan op laag vuur. Smelt de boter in een andere pan en voeg de bloem toe. Roer de bloem en boter samen tot een glad mengsel. Voeg de warme melk toe en roer tot een glad mengsel. Voeg het zout en de peper toe en roer tot alles goed gemengd is. Laat de saus 5 minuten koken en roer regelmatig. Haal de saus van het vuur en gebruik direct.