Bladerdeegrolletjes met champignons - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de champignons in plakjes en bak ze in een koekenpan met de olijfolie en knoflook. Voeg de peterselie, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Laat de champignons afkoelen.

Lees Verder

Vissticks van de Bakplaat met Groenten - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de vissticks over een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper. Bak de vissticks in de oven gedurende 15 minuten.

Mexicaanse hamburger - recept van Anna Meyer

Meng het gehakt met de ui, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, zout en peper. Kneed het gehakt goed door elkaar en maak er 4 gelijke burgers van.

Zelfgemaakte Pastasaus - Een recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Serveer de saus over de gekookte pasta.

Pannenkoeken Spaghetti - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, melk, olijfolie, kaas, zout, peper en oregano toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng alles goed door elkaar.

Zomerse Noedelsalade met Garnalen - Anna Meyer

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water. Laat afkoelen.

Vegetarische Tortillataart - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Zalm met Sinaasappel uit de Oven - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de sinaasappels in dunne plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de zalmmoten met olijfolie en leg ze op de bakplaat. Bestrooi de zalmmoten met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Giet het citroensap over de zalmmoten en sinaasappels.

Oosterse Yakitori Spies - Een heerlijk recept van Anna Meyer