Meng de bloem en de boter in een kom tot een kruimelig deeg. Voeg de eieren, melk, zout en peper toe en kneed het deeg tot een bal. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de paprika, courgette en tomatenblokjes toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de Italiaanse kruiden, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de gekookte ravioli toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het raviolimengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Bak de ovenschotel in de oven in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.
Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het tot een glad beslag. Hak de chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan het beslag. Verwarm een koekenpan en voeg een klein beetje boter toe. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Serveer de pannenkoeken met poedersuiker en vers fruit.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de rijstmeel met de olie en voeg de ui, knoflook, sambal oelek, ketoembar, korianderpoeder, gemberpoeder, kurkuma en zout toe. Voeg het water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg. Laat het deeg 10 minuten rusten.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de rijst toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken, of tot de rijst gaar is. Voeg de tomaten toe en kook nog 5 minuten. Voeg de Parmezaanse kaas, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Laat nog 5 minuten koken. Serveer de tomatenrisotto warm.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes, suiker, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat het 10 minuten koken. Verwijder van het vuur en pureer met een staafmixer tot een gladde soep.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd het spek in kleine stukjes en bak het in een koekenpan. Voeg de olijfolie toe en bak het spek tot het knapperig is. Haal het spek uit de pan en zet het apart.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!