Falafel BBQ Spiesen - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Lees Verder

Mexicaanse Lasagne met Tortilla Wraps - Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, suiker, maïs, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten zachtjes koken.

Aardappelschotel met Groenten en Vegan Shoarma - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de vegan shoarma toe en bak het voor ongeveer 5 minuten. Voeg de gemengde groenten toe en bak het nog eens 5 minuten. Voeg de kruiden toe en breng het op smaak met zout en peper.

Gevulde Paprika's met Rijst - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.

Caesar Salade met Pasta en Kip - Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen.

Zoete Aardappel Raita - Een heerlijke Indiase salade

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de zoete aardappelen afkoelen.

Bruschetta met Parmaham en Perzik - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de sneetjes brood in de oven gedurende 10 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Haal de sneetjes uit de oven en leg er een plakje Parmaham op. Leg de plakjes perzik erbovenop en bestrijk met de balsamicoazijn. Bestrooi met de fijngehakte basilicum, zout en peper. Serveer de Bruschetta met Parmaham en Perzik direct.

Meringue met Oranjebloesem en Hagelslag

Het recept voor meringue met oranjebloesem en chocoladehagelslag is pure magie in elke hap! Deze delicate wolkjes van opgeklopt eiwit smelten gewoon in je mond, terwijl de geur van oranjebloesem een bijzondere charme toevoegt.

Gourmet Recept: Courgette Koekjes van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden F (175 graden C). Vet een bakplaat in met boter of bakspray.