Pizza Calzone - Een heerlijke Italiaanse pizza met een knapperige korst

Meng de bloem, zout, olijfolie, suiker en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Laat het deeg 30 minuten rusten.

Lees Verder

Frisse Citroentaart - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en zout in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Rasp de schil van de citroenen en voeg toe aan het mengsel. Roer het mengsel goed door elkaar. Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Vegetarische Goulash - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed. Laat de goulash 10 minuten zachtjes koken.

Aardbeiencharlotte - Een heerlijke dessert recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Snij de aardbeien in kleine stukjes en meng deze met de suiker, maïzena, citroensap en vanille extract. Voeg de roomkaas toe en meng alles goed. Leg de lange vingers in de ovenschaal en giet het aardbeienmengsel eroverheen. Bak de Aardbeiencharlotte in de oven gedurende 25 minuten. Laat de Aardbeiencharlotte afkoelen en serveer.

Heerlijke Spinazietaart van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in met olijfolie. Kook de spinazie in een pan met een beetje water. Laat de spinazie afkoelen en knijp het overtollige vocht eruit. Voeg de spinazie, kaas, eieren, bloem, olijfolie, zout en peper toe aan een kom en meng alles goed. Giet het mengsel in de taartvorm en bak de taart gedurende 30-35 minuten in de oven. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.

Broodpudding met Rozijnen - Een Heerlijke Nederlandse Traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd het brood in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Smelt de boter in een pannetje en giet deze over het brood. Voeg de melk, eieren, suiker, rozijnen, vanille extract en kaneel toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de broodpudding gedurende 30 minuten. Serveer de broodpudding warm met een bolletje vanille ijs.

Courgettetaart - Een heerlijke taart met courgette

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een 9-inch springvorm in met olijfolie.

Oosterse salade met garnalen - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de garnalen op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de garnalen in de oven gedurende 10 minuten.

Ravioli Lasagne Bolognese - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, oregano en basilicum toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.