Salade Niçoise - Een heerlijke Franse salade met tonijn

Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 8 minuten. Giet het kokende water af en laat de eieren afkoelen. Schil de eieren en snijd ze in plakjes.

Lees Verder

Gevulde Pizza Ballen - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gevulde pizza ballen is 20 minuten.

Kokosnestjes met Paaseitjes - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter in een pan en voeg de kokosrasp en suiker toe. Roer goed door en laat het mengsel afkoelen. Voeg vervolgens de eieren toe en roer goed door. Neem een bakplaat en bedek deze met bakpapier. Verdeel het kokosmengsel over de bakplaat en druk het aan. Bak de kokosnestjes in de oven gedurende 15 minuten. Haal de kokosnestjes uit de oven en laat ze afkoelen. Leg vervolgens de paaseitjes op de kokosnestjes en serveer.

Kalkoenrolletjes met Abrikozen - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kalkoenfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de kalkoenfilets in de oven gedurende 25 minuten. Haal de kalkoenfilets uit de oven en laat ze afkoelen.

Kaneelbroodjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Meng de bloem, suiker, kaneel en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het geheel tot een glad deeg. Voeg de gist toe en kneed het deeg nogmaals. Voeg al knedend het lauwe water toe. Kneed het deeg nogmaals tot een glad deeg. Laat het deeg vervolgens een uur rusten.

Paas Cupcakes met Chocolade Eitjes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker en bakpoeder in een kom. Mix het geheel met een mixer tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes. Bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de cupcakes afkoelen.

Ovenschotel Chili Con Carne Met Pasta - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak het gehakt in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak het gehakt gaar en voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, suiker en kidneybonen toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Koolrabi met Kaassaus - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de koolrabi's en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de koolrabi plakjes aan beide kanten goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de kaas toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken. Voeg de boter, tijm, zout en peper toe en roer goed door. Verdeel de koolrabi met kaassaus over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de koolrabi met kaassaus in de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin. Serveer de koolrabi met kaassaus direct.

Bietencarpaccio: een heerlijke salade met een twist

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de bieten en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de bieten in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn. Laat de bieten afkoelen.