Rosbiefrolletjes met Pesto - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de rosbief in dunne plakjes. Meng de olijfolie, pesto, knoflook, zout en peper in een kom. Voeg de plakjes rosbief toe en meng goed. Leg de plakjes rosbief op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 15 minuten. Haal de rosbiefrolletjes uit de oven en bestrooi ze met de fijngehakte peterselie. Serveer de rosbiefrolletjes met een salade of groenten.

Lees Verder

Krokante bloemkool nuggets - een heerlijk recept van Anna Meyer

Kooktijd: 30 minuten

Omelet met Avocado - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Het klaarmaken van deze omelet met avocado duurt ongeveer 15 minuten.

Beschuit met Hummus en Avocado Roos - Een Heerlijke Recept

Begin met het schillen en pitjes verwijderen van de avocado. Snijd de avocado in kleine stukjes en voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed en zet het opzij.

Wortelsoep met Chorizo Kruim - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de wortelen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster de wortelen in de oven gedurende 20 minuten. Verwarm intussen de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, laurierblaadjes, lente-uitjes, komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, zout en peper toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de geroosterde wortelen toe en laat het geheel 20 minuten zachtjes koken. Voeg de chorizo toe en laat nog 5 minuten koken. Verwijder de laurierblaadjes en pureer de soep met een staafmixer. Voeg de peterselie toe en serveer de soep met wat extra peterselie en chorizo.

Ovenschotel met Gehakt en Zoete Aardappelpuree - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed om. Voeg de tomatenblokjes toe en roer goed om. Laat het geheel 5 minuten koken.

Chocolade Brownie Wafels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe en meng goed. Voeg de bloem, bakpoeder en vanille extract toe en meng tot een glad beslag.

Gehaktballetjes in Roomsaus met Champignons - Een Heerlijk Recept

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Stroopwafel Soufflé - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een soufflé-schotel in met boter.