Ananas Crumble van de Big Green Egg

Verwarm de Big Green Egg voor op 200 graden Celsius. Schil de ananas en snijd deze in kleine stukjes. Doe de ananas in een ovenschaal. Meng in een kom de bloem, suiker, boter en kaneel. Voeg dit mengsel toe aan de ananas in de ovenschaal. Zet de ovenschaal in de Big Green Egg en bak de crumble gedurende 25 minuten.

Lees Verder

Pasta met Witte Asperges - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de witte asperges in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg de witte asperges toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de pasta toe en bak deze gedurende 2 minuten. Voeg het citroensap, de peterselie, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het gerecht nog 2 minuten bakken en serveer het direct.

Plaattaart met Perzik - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een glad deeg. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en leg het in een taartvorm. Bak de bodem in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende 20 minuten.

Taart met vijgen en frambozen - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in met boter.

Vegetarische stoofschotel - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg vervolgens de komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg dan de tomatenblokjes, kikkererwten, mais, champignons, paprika, courgette, aubergine, wortelen en spinazie toe en roer goed door. Voeg vervolgens de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Carrot Cake Recept - Maak de Perfecte Carrot Cake met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.

Zalm met Pesto en Groenten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de zalm met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de zalm in de oven gedurende 15 minuten.

Stroopwafeltaart - Een heerlijke taart met een knapperige bodem

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 25 minuten Totale tijd: 35 minuten

Gezond Granola Recept - Maak het met Anna Meyer

Het duurt ongeveer 30 minuten om dit gezonde granola recept te maken.