Bruschetta met Parmaham en Perzik - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de sneetjes brood in de oven gedurende 10 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Haal de sneetjes uit de oven en leg er een plakje Parmaham op. Leg de plakjes perzik erbovenop en bestrijk met de balsamicoazijn. Bestrooi met de fijngehakte basilicum, zout en peper. Serveer de Bruschetta met Parmaham en Perzik direct.

Lees Verder

Baklava recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Hak de noten fijn en meng ze met de suiker. Smelt de boter in een pan. Vet een ovenschaal in met de gesmolten boter. Leg een laag filodeeg in de ovenschaal en bestrijk het met de gesmolten boter. Herhaal dit proces totdat alle filodeeg is gebruikt. Bestrooi de notenmengsel over het filodeeg. Bak de baklava in de oven gedurende 30 minuten. Laat de baklava afkoelen. Verwarm de honing in een pan en giet het over de afgekoelde baklava. Laat de baklava afkoelen voordat je hem serveert.

Gnocchi met Gegrilde Groene Asperges - Een Heerlijke Italiaanse Maaltijd

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Nutella Muffins met Banaan - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker en bakpoeder in een kom. Voeg de boter toe en kneed het geheel tot een deeg. Voeg de eieren toe en kneed het deeg nogmaals. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot een glad geheel. Voeg de bananen toe en kneed het deeg nogmaals. Voeg de Nutella toe en kneed het deeg tot een glad geheel.

Salade met Spekjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de spekjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Haal de spekjes uit de oven en laat ze afkoelen.

Mini Flammkuchen met Appel en Geitenkaas van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Verdeel de appelstukjes over de vierkanten. Verkruimel de geitenkaas over de appelstukjes. Bestrijk de vierkanten met honing en olijfolie. Bestrooi met kaneel, nootmuskaat en zout. Bak de Mini Flammkuchen in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Asperges op Klassieke Wijze met Ham en Ei - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de asperges en snijd ze in stukken van ongeveer 2 cm. Leg de asperges in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie, zout en peper. Bak de asperges in de oven gedurende 15 minuten.

Quinoa Salade met Frisse Zalm - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen. Snijd ondertussen de rode ui, rode paprika, komkommer en peterselie in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de afgekoelde quinoa. Voeg de gerookte zalm toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Quinoa Soep met Zoete Aardappel - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.